Писъци огласиха Благоевград! Момиче е повалено и простреляно, мъж показно размаха пистолет над нея

payimage-570641
полиция линейка

Полицията в Благоевград беше вдигната на крак снощи малко преди 19 часа, след сигнал подаден от благоевгадчанин, че в района на хотел „Сити“ младо момиче лежи на улицата, а над него мъж размахва пистолет, след което избягал от мястото с автомобил Фолксваген Шаран, съобщава Struma.com.

Минути по-късно в полицията се обажда Любомира Б., която съобщава, че на улица „Дойран“ въоръжен мъж прави скандал. Незабавно един екип от полицията отива в района на хотел „Сити“, а друг на ул „Дойран“. Оказва се, че агресорът с пистолета е един и същ- 32-годишният Ивайло Донев.

Оказало се, че преди за бъде заловен той преследвал по улиците на града 20-годишната Валерия Н., която нападнал в района на хотел „Сити“. Повалил я на земята и я прострелял в крака.

Момичето изпаднало в шок и спешно е транспортирано в Спешно отделение на МБАЛ, където е установено, че има сачма в крака, а прострелването е извършено с въздушен пистолет.

Стрелецът е арестуван и е предал оръжието си. Той е криминалнопроявен, арестуван и друг път за побоища. Изясняват се мотивите за престъплението и отношенията му с Валерия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ