Разкъсано и убито за секунди: Кървава трагедия на метри от 3-годишно дете, родители изтръпнаха

Питбул

Кошмарен инцидент е станал пред очите на семейство в Несебър. Баща, майка и малкото им дете са разхождали домашното им кученце. Всичко било наред до момента, в който не чуват ужасяващи писъци.

Оказва се, че питбул е захапал 3-месечния им померан. Всичко това се случило пред очите на дъщеря им. За съжаление кученцето издъхнало в ръцете на бащата, малко след като го завел на ветеринар.

Питбулът и неговия собственик са напуснали мястото. Кучето е било разхождано без намордник, предава GlasNews.

Ето какво сподели съкрушеният мъж:

„Добър вечер! Днес станах свидетел на покъртителна ситуация! Отидох на разходка с жена ми, 4-годишната ми дъщеря и малкото ни кученце (померанче на има-няма 3 месеца). Пия си бира, радвам се на хубавото време и детето си. Изведнъж чух писък, веднага скочих като попарен и виждам как питбул е захапал кученцето ми, което дъщеря ми разхождаше с каишка около шадравана на Свети Влас. Всички пищяха, паника, шутове бъркане в очите ужас, гадния питбул не пуска и не пуска, аз детето ли да пазя, да не гледа или да се опитвам да отворя устата на тоя помяр. След 3 минути я пусна, грабнах го към най-близкия ветеринар, на аколо 100 метра под шадравана, човека го нямаше, но дойде веднагически, до последно кучето дишаше, но за жалост умря в ръцете ми. Та питам, докога ще си разхождате кучетата без намордник, след като знаете, на какво са способни. Какво да казвам на дъщеря ми, какво? Когато се върнах, питбула и човека ги нямаше, било на някаква баба. Човека се знае кой е. Добре бабе, защо не си слагаш намордник, а ако беше дете!!!! Не знам как да изкажа гнева си. Благодаря на ветеринара, дано има повече хора като него. Бъдете здрави!!!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ