Тлъсти пачки и мистериозно лице от Германия изплуваха около убийството на Митко: Търсете тоя дето…

димитър малинов

Всевъзможни версии за изчезването на Димитър Малинов от Цалапица плъзнаха във Фейсбук. Той беше в неизвестност от 7 дни, а издирването му завърши трагично.

Tялото му е открито в канавка в землището на село Цалапица. Той е бил убит. В последните дни негови съселяни се организираха за неговото издирване. Малко преди да изчезне безследно младият мъж е посетил дома на майка си в Цалапица. След това се уговорил за среща с някого и връзката с него прекъснала.

Приятелите му от въпросното населено място обаче също не са го виждали от 20 юли, пише Блиц. Твърди се, че камери са го засекли да се качва в черен автомобил, но от кадрите не се вижда номера на превозното средство.

Според коментиращи, Димитър е имал уговорка за среща с мъж, който живее в Германия. Те твърдят, че той трябва да бъде намерен и разпитан за неговото изчезване.

Други са чули, че младежът е станал поръчител на заем за крупна сума пари от бързи кредити преди изчезването си. Те предполагат, че може да е в полза на същия човек от Германия.

Всички тези версии са спрягани преди съобщението за намирането на тялото на Димитър.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ