Младежа избухна: Илиана ,,вездесъща“ господарка занимава цялата държава с личните си трепети

Илиана Раева

Един от лидерите на организираните фенове на Левски Любомир Костадинов отговори остро на Илиана Раева, която днес сезира всички органи в страната заради негова публикация във „Фейсбук“. В нея Младежа, както е известен Костадинов, пожела смъртта на Наско Сираков, когото той нарича Раев.

„Докато под 1% от привържениците на Левски цяла нощ събираха пари за приятелите и съмишлениците си и с помощта на българския консул в РСМ договаряха условията по освобождаването на задържаните левскари, едни гнусни семейни „Фейсбук“ тролове и групи сееха интриги. Един мажоритар комфортно се прибра в България с новата си G-klasse без изобщо да го интересуват привържениците на клуба, а една „вездесъща“ госпожа(господарка) припозна своя хубостник официално като Раев и реши, че трябва да занимае цялата държавна администрация с личните си трепети. А именно: че езикът на футболните запалянковци е заплаха за живота на цялото ѝ свещено семейство! Бог да пази Левски и левскарите!
Аве Раеви, императори, но в същото време жертви!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ