Зверство със 71г. жена потресе България! 47г. изрод я ограби, преби я жестоко и опита да я насили

Арест, Протест 1

Задържаха в ареста мъж ограбил 71-годишна и направил опит да я изнасили. 47-годишният Т. К. от Стара Загора нападнал жената в дома й в чернооченското село Пчеларово. Случаят е от 25 юли, когато към 1,30 часа мъжът влязъл в къщата след като разбил един от прозорците. Неканеният гост започнал да нанася удари по главата и тялото на жената. Успял да вземе от нея мобилния й телефон и други вещи. След това мъжът се опитал да изнасили жената и отново започнал да я бие. Съседи чули викове от къщата на нападнатата и потърсили помощ на спешния телефон 112. На място бил изпратен полицейски автопатрул. Час и половина по-късно нападателят бил задържан. У него бил открит мобилния телефон на жертвата, предава 24 часа.

Срещу мъжа е повдигнато обвинение за грабеж и за опит за изнасилване в условията на опасен рецидив, защото задържаният имал и предишни престъпления.

Окръжният съд в Кърджали постанови постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ за обвиняемия. Определението на кърджалийските магистрати не е окончателно и подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ