ХВЪРЛЯ СЕ В ОГЪНЯ: Миро отива да гаси горски пожари в Корфу

Миро

„Ще гася горски пожари на остров Корфу“, обяви певеца Миро пред NOVA . Бившият сценичен партньор на Галя от култовия дует „Каризма“ разкри, че има специално отношение към гръцкия остров.

„Ние се оженихме с Мария в Корфу, над църквата в едно село, а сега точно там гори. На острова в момента има български доброволци, които гасят. Ще се присъединя към тях“, обеща попзвeздата.

Миро добави, че понякога се е замислял дали да не изостави всичко и да избяга на някой самотен остров. „Представям си как съм рибар на празен остров в Карибско море, но после си казвам, че съм щастлив човек и няма мърдане“, каза още певецът.

Изпълнителят на хита „Минаваш през мен“ сподели,че като дете си е мечтал да бъде рибар или мореплавател. През годините обаче тези мечти са били изместени и са дали път на ангажираността му с екологични проекти и грижа към животните.

Миро довери, че е особено щастлив от това, че другите му хитови парчета – „На върха на планината“ и „Гълъбо“, са оженили стотици двойки у нас. „Това вече не са мои песни, а на тези хора“, убеден е певецът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ