Мариана Попова от Гърция: Пазете се, ще ви кажа какво се случва с българите тук!

мариана попова, веселин плачков

Мариана Попова не издържа и направи на пух и прах тези, които предпочитат родното Черноморие за сметка на гръцките плажове, например. Двамата с Веселин Плачков отмарят това лято именно в южната ни съседка.

„Ще ви кажа случващото се с българите в Гърция, пазете се“, така започва гневния си пост певицата в профила си в социалните мрежи.

Въпреки призивите на много българи да се прояви патриотизъм и да се избере именно родното Черноморие, Мариана Попова и Веселин Плачков решиха да направят нещо различно – реклама на гръцкото море.

„Няколко думи за Гърция. Топло, чисто, вкусно, уютно, гостоприемно,няма вирус,няма повръщане, прекрасна храна ,прясна риба, месото им е изключително добро.

Вече се наблюдава българския синдром на хитри наемодатели, които отдават не до там добри имоти на висока ставка без да са се постарали.

Има много камъни и таралежи. Скъпо е, казвам го съвсем отговорно, сметката е по 2 и винаги е било така, но пак бих избрала това, за да ми е здраво детето. Желая Ви прекрасна ваканция и се пазете по улиците.

Единствените, които не спазват правилата за движение дори и в Гърция, са българите, добре признавам и малко румънци!“, пише още певицата.

Думите на Мариана Попова предизвикаха, очаквано, лавина от коментари, особено там, където говори за родния тарикатлък и „умението“ на българите все да минат метър, да прецакат закона, да се направят на по-важни от другите, да вземат, каквото могат без да плащат, да не уважават труда на другите, предава Шоу Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ