Певицата Йоко за Тити Папазов: Психопат! Стрига я, върза я за парното за 2 дни. Повече не я видяхме

titi-papazov-ioana-zaharieva-yoko-Copy-758x491_767820608590700635_big

Нови разкрития направи певицата Йоана Захариева-Йоко за момичето, малтретирано и остригано от Тити Папазов, предава Труд. Манекенката се казва Гергана и според Йоко е била вързана над 24 часа за парното от президента на баскетболния Левски.

В подкаст на Йонислав Йотов -Тото Папазов разказва през смях как подстригал 16-годишната си приятелка „за наказание“, след като изневерила с най-добрия му приятел.

Публикуваме коментара без редакторска намеса поста на Йоана, правописът е запазен:

„За съжаление момичето, за което Тити разказа беше моя съученичка. Ужасът тогава беше брутален за всички ни. Гергана (така се казва) след случката повече никога не се върна в клас и ние никога повече не я видяхме. Чухме, че е емигрирала извън България.

Ситуацията при Тото в предаването мина хей така, между другото. Той няма никаква вина за безрасъдното изказване на този психопат Тити, защото прозвуча почти на шега. Тръпки ме побиха когато чух как безцеремонно „човекът“ Тити Папазов се похвали пред множеството зрители в залата и интернет, как е постъпил с едно момиче в крехка възраст, нашето момиче, което още нямаше 18. Само забрави да се допохвали, че е я е вързал с белезници за парното преди да започне да я подстригва и я оставя така, заключена, между 24-48 часа, докато я намерят близките й тогава.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ