Ето го насилника от Бургас Диан Иванов. Съседи на жертвите разкриха: Имаше викове цяла нощ

диан иванов

Ето го 45-годишния Диан Иванов от Бургас, който снощи разби носа на съпругата си и преби тъста си пред очите на 16-годишната си дъщеря. Скандалът е избухнал в апартамент на 4 етаж на блок 51 в жк. „Славейков“, а съседите не могли да мигнат от виковете и крясъците в апартамента. Именно живущите в бл. 51 твърдят, че това не е първият подобен случай.

Диан работи и живее в чужбина. Със съпругата му са разделени, но всяко лято си идвал в Бургас. Предимно в дните около рождения му ден, който е утре – 3 август. Често злоупотребявал и с алкохола, което пък било и причината снощи семейната разпра да приключи с неговия арест, предава Флагман.

Иванов е с богато криминално досие. Съден е за кражби, грабежи, в които е употребил сила, както и за противозаконно отнемане на превозно средство без съгласието на собственика му.
Справка в данните на МВР сочи още, че на 18.08.2022 г. бургазлията е бил задържан за домашно насилие спрямо съпругата си, но няма издадена заповед за защита по Закона за домашното насилие.

Съседи коментират пред „Флагман“, че бургазлията и жена му са разделени, но той все още изпадал в изблици на луда ревност. Снощи бил поредният път, в който под влиянието на алкохол Диан е изпуснал нервите си и започнал да налага с юмруци съпругата си, докато в помещението е и дъщеря им, която е тийнейджърка и подобно поведение със сигурност ще остави отпечатък в съзнанието й.

В същия блок, на по-горен етаж, живеел и баща ѝ – тъстът на Диан. Снощи възрастният мъж чул виковете и крясъците, идващи от 4-ия етаж и веднага слязъл да види какво става. Диан бил толкова разярен, че излял цялата си агресия върху 78-годишния мъж – започнал и него да налага с юмруци в областта на лицето и главата.
Дори пред дошлите на място полицейски служители на Второ РУ-Бургас Диан се държал изключително неадекватно. Той е бил тестван и с дрегер, тъй като отдалеч миришел на джибри. Устройството отчело 1,74 промила алкохол.

Диан Иванов е задържан и в момента се намира в ареста, където едва ли може да посрещне рождения си ден с пищен купон, както обикновено правел в жилището в жк. „Славейков“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ