Какво се случва?! Откриха труповете на двама убити младежи на 19г. и 25г. в София, МВР мълчи

труп

Труповете на двама младежи на 19 и 25-годишна възраст са открити рано тази сутрин пред блок 320 в столичния ж.к. „Люлин“, съобщава Lupa.bg, цитирайки двама независими един от друг полицейски източници.

До този момент обаче информацията за смъртта на двамата младежи се държи в тайна от МВР, макар в 6 часа сутринта полицията да е пристигнала след подадени сигнали от граждани.

Неофициално се твърди, че загиналите младежи са били изхвърлени от тераса на апартамент на 8-и етаж на бл. 320, като водещата версия е, че става въпрос за наркоубийства, които са били замаскирани като двойно самоубийство.

При огледа на жилището, което е собственост на софийска адвокатка, но е било отдадено под наем на двамата загинали млади мъже, криминалисти са открили огромно количество наркотици.

„Има издадена негласна заповед от министъра да не се огласява случая, за да не се стигне до ескалация на напрежението предвид случая с обезобразената 18-годишна Дебора от Стара Загора. Иначе полицията работи активно по разследването на престъплението“, признава полицейски източник пред медията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ