Нагъл апаш обра спестяванията на пенсионери, спипаха го!

money-levove2

Нагъл апаш открадна последните пари на възрастно семейство в Първомай. Той бе задържан „по горещи следи“ след бързи и професионални действия на служителите на реда.

45-годишният рецидивист от Пещера с богато криминално досие и присъди нахлул около 7.30 ч. в дома  на пенсионерите. Според първоначалната информация половин час по-рано домакинята излязла на двора, за да провери защо кучето лае продължително и там заварила непознат мъж, който побягнал.

Впоследствие станало ясно, че от коридора липсват две портмонета със 650 лева и лични документи. Жертвите на посегателството подали сигнал в районното управление чрез тел. 112. Сформираната оперативна група разпространила описанието на предполагаемия извършител до всички патрули в града. Скоро въпросният мъж бил забелязан в покрайнините на квартал „Дебър“, но при вида на униформените побягнал, насочвайки се към гъста гориста местност.

Полицаите го обкръжили и след кратка съпротива му щракнали с белезниците и го отвели в полицейския арест.  У него са намерени откраднатите около 650 лева и документи за самоличност.  По случая е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ