Извергът Георги ,,играл“ с ножа по Дебора на 21 места, най-зле – по бедрото. Вижте експертизата (СНИМКИ)

дебора георги

Садистът Георги Николаев, рязал без милост 18-годишната Дебора в продължение на часове, е бил хирургически точен в деянието си при зловещото кълцане от 33 сантиметра само на едното й бедро. По чудо той не е засегнал феморалната артерия на девойката, което е можело да коства и фатален изход за нея предвид гигантските разрези.

Заключението на отстранения съдебен медик е, че Дебора има временно разстройство на здравето, разтълкувано от развеселената съдийка Татяна Гьонева като нанасяване на лека телесна повреда, въпреки че Николаев е подложил момичето на абсолютно зверство, предава lupa.bg.

Той не просто е срязал бедрото й отпред с макетното ножче по цели 33 сантиметра, но и е кълцал отстрани допълнителни 18 см.

Обичайно човешкото бедро е дълго около 48-50 см. Ето откъде минава ключовата артерия

Ножът е „играл“ по целия торс на ученичката – по гърдите, по предмишниците, по подмишниците, по бедрата й. Наред с това старозагорският мъчител е счупил носа й, нанесъл й е редица удари по лицето и й е причинил мозъчно сътресение.

Въпреки това Георги е пуснат на свобода и едва след мащабния обществен отзвук отново е привлечен под наказателна отговорност и арестуван.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ