Убийство с нечувана жестокост! Танер преби до смърт баща си дни след издадена ограничителна заповед

полиция лента

Тази сутрин, около 9 часа, в село Зърнево бе намерен трупът на 69-годишен мъж, зверски убит от 49-годишния си син Танер. Бруталното убийство станало само седмица, след като му била издадена ограничителна заповед от Районния съд в Тервел след поредния побой над 69-годишния родител.

Танер е познайник на органите на реда. Срещу когото има образувано досъдебно производство. По негова жалба пък се води дело за отвличане в Окръжния съд в Добрич. Има образувано дело и за настаняване за принудително лечение, съобщава Про Нюз Добрич.

Според местните 46-годишният мъж има психично заболяване. Няколко пъти е лежал в психиатрично заведение в Шуменско. Хората в Зърнево се притесняват от него, защото става агресивен и неконтролируем. Казват, че влиза „във филми“. Редовно пребивал родителите си. Дори местните вярват, че именно след побой от него майката е починала преди няколко години, макар по документи да няма насилие.

Бащата бил намерен тази сутрин, около 9 часа. Бил обезобразен от зверския бой. Танер е задържан в шуменско село.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ