Пеевски разкри лъжа на Лена за Конституцията: Искам да съм ясен! Припознахме исканията на ПП-ДБ и ГЕРБ

payimage-556369

Нямаме никакви спорове. Всичките предложения са на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) и ГЕРБ и ние ги припознахме. Единственото, с което не се съгласихме, е предложението за кметовете и те отпаднаха, защото казахме ясно, че това няма да го подкрепим.

Това заяви в кулоарите на парламента депутатът от ДПС Делян Пеевски, който коментира предложенията за конституционни промени.

„Наблюдавам по медиите изказвания на Владислав Величков, на г-жа Бориславова и искам да съм ясен – няма предложения на ДПС за промени в Конституцията. Ние припознахме исканията на ПП-ДБ и ГЕРБ. Няма червена химикалка на ДПС, която да е драскала по Конституцията, както твърди Величков. След като прочетох неговите предложения, дори смятам, че има някои добри идеи. Лично ние ще предложим главният прокурор да не председателства прокурорския съвет, а някой член на самия съвет. За мандатността също е добра идея. Лично ще предложим да няма два мандата главният прокурор, а да бъде един мандат от пет години“, разкри Пеевски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ