ТРАГЕДИЯ! Внучката на Бисер Киров умря едва на 17 г., драмите в семейството му продължават

бисер киров

Прокоба тегне над рода на любимия изпълнител Бисер Киров.

Естрадният изпълнител си отиде от този свят на 74, преди седем години, но драмите в семейството му продължават. На 17 години си е отишла и неговата внучка Елиса. Бисер Киров-младши, бащата на починалото момиче, съобщи това в социалните мрежи.

Синът на голямата естрадна легенда от години живее в Германия със семейството си. Той е там със съпругата си Катя и двете им дъщери.

Малена и покойната Елиса са били неразделни, а загубата по починалата й сестра е разбираемо огромна, твърдят близки до опечалената фамилия.

Двете сестри рядко са се връщали в родината си, но винаги, когато са идвали, непременно посещавали любимата си Варна.

Не се знае каква е точната причини за загубата на младото момиче, но мъката за семейството и близките е огромна.

„Милата ни дъщеричка остави хиляди мечти, както покрусени приятели и роднини“, четем още в написаното в мрежата от съсипания баща.

Кончината на Елиса е поредната трагедия, случило се в семейството на певица Бисер Киров. Дъщерята му Венциноса се отиде през 2014, само на 43, от скоротечно онкологично заболяване.

Тя остави две деца сираци, които се отглеждаха от певеца и съпругата му Митка. Две години след смъртта й мозъчен удар покоси и баща й, поп и рок изпълнителя, пише kliuki.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ