Не е за вярване! Ето кой е кандидатът на Възраждане за кмет на Пловдив: Трябва да сложим край!

payimage-587015

Областният координатор на Възраждане и настоящ депутат Ангел Георгиев е кандидатът за кмет на партията в Пловдив. Това обявиха на пресконференция на политическата партия.

„Основната ми мотивация да се кандидатирам е, че ние имаме нужда от коренна промяна на управлението на града. Пловдив може повече, но е попаднал в корупционен възел. Моята мотивация е да разсечем този корупционен възел и да сложим край на това. Искам да бъде сменена философията на управлението на града, така че да се работи в полза на града, а не на определени обръчи от фирми и бизнесмени, които източват града“, каза Ангел Георгиев.

Той е категоричен, че Пловдив има ресурси, но те не се използват рационално, защото се облагодетелстват определени кръгове около управлението.

„Мнозинството от граждани смятат, че градът е овладян от корупцията. На това трябва да сложим край“, категоричен е Георгиев, предаде БНР.

От организацията напомниха още и неговите инициативи, включително и за промени в държавния бюджет на второ четене за отпускането на допълнителни средства за инфраструктурни проекти за Пловдив.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ