Сринаха Радев и компания: Гълъбът плещи откровени лъжи! Договорът с „Боташ“ е корупционен

payimage-589115

Гълъбът плещи откровени лъжи – те били довършили интерконектора с Гърция, който до тях не бил нищо !?. Трябва да си пълен идиот за да говориш подобни глупости – интерконекторът бе в заключителна фаза и трябваше да завърши до края на месец септември, но идването на юнакът Росен Христов начело на енергетика постави проекта на ръба, тъй като от идването му на власт на 2 август, той започна с блокиране на работата и решения, опити за смяна на българския мениджмънт, направо обструкции. Чак като видя, че няма да стане след 20 дни, би отбой и остави хората да си довършат работата. Тук минусът на кабинета е много по-голям от плюса /това, че оставиха хората да си довършат работата/ – и по-добре да мълчат.

Твърдението на Гълъба, че държавата се превърнала в енергиен център на Европа – това си е за психиатър, следващата стъпка е Радев да се обяви за Наполеон.

Договорът на Булгаргаз с Боташ е част от договорката на Радев с Ердоган за пране на руски газ в Турция, и транзита му през България. Договорът е абсурден, сключен тайно, без никакви анализи на рискове и ползи и най-важното потенциално корупционен.

Това което направи Георги Първанов милионер – енергийният шлем – АЕЦ Белене, предоговарянето на договора за природне газ, Южен поток и нефтопровода Бургас-Александруполис, сега беше разиграно за да направи служебните юнаци също милионери – именно през договора с Боташ.

Тотал щета.

От Фейсбук профила на анализатора Илиян Василев



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ