,,Патологичен лъжец“: Серийният убиец Чавдар похапнал и застрелял Яна и Иво. Искал да избива…

1778396

Чавдар Бояджиев – серийният убиец от софийското село Лозен, преди да застреля двете си жертви, си купил суши и дюнери. Наял се и на пълен корем извършил кървавите престъления, пише Труд бг.

Според психолози този факт сочи, че извършителят не е имал съзнание какво е да погубиш човек, за него то е сведено до физиолгичен процес и показва пълното загърбване на всякакви обществени норми, ценности и права на другите, най-важното от които е правото на живот.

Затова неслучайно е искал да избяга в Русия и да се включи като доброволец във войната в Украйна, за да избива мъже, жени и деца – войната е най-добрата реализация на масовите убийци като старателни изпълнители и на най-нечовешките диктаторски заповеди, смятат психолозите, посочва Труд.

Има връзка между възгледите на един човек спрямо насилието и войната и вероятността той да се превърне в убиец.

Хората, които са склонни да оправдават войни и убийства и да търсят вина в жертвите, е по-вероятно и самите те да извършат такова зверство.

34-годишният татуиран убиец бе задържан и призна за двете си последни жертви, както и че умишлено, а не неволно преди година и 3 месеца е удушил своя приятелка.

Чавдар е зад решетките и днес ще бъде изправен пред Софийския градски съд по искане на прокуратура да му бъде наложен постоянен арест.

“Патологичен лъжец” – така в Лозен описват Чавдар. Въпреки че това е най-голямото село в България с над 5000 жители, повечето от които са от други краища на страната, много от хората са познавали Чавдар и са странели от него.

Не само защото е поддържал легендата, че е мутра и работи за големи наркосделки с големи софийски босове, а и защото непрекъснати искал заеми, парите изяждал и изпивал, а дълговете се трупали.

Парите са основен мотив и за двете убийства, разказаха разследващите. Чавдар и двете му жертви 18-годишната Яна Велинова и 27-годишният Иво Колев са от Лозен, но помежду им нямало любовен триъгълник.

Преди около 2 месеца Яна помолила Чавдар да я включи в сайт за момичета и жени на живо, за да печели от гледания в интернет. Единственото условие било сайтът да е недостъпен за България, като се разбрали Чавдар да я снима с телефона си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ