КУРИОЗ! Цял екип от съдебни лекари са си направили самоотвод по случая ,,Дебора“. Експертиза правят…

дебора михайлова

Целият екип от съдебни лекари, които трябваше да изготвят новата петорна експертиза по случая „Дебора“, са си направили самоотвод,

Петимата експерти са депозирали, че не желаят да изготвят становище – веднага след като са били повикани да започнат изготвянето му.

Така нов състав от съдебни медици в друг град започва изготвянето на петорната експертиза, пише bTV.

Става дума за случая на брутално насилие над младо момиче в Стара Загора. 18-годишното момиче бе нападнато и нарязано с макетно ножче от приятеля си в дома си. Нарязани са ръцете, краката и гърдите ѝ, а лекарите са направили над 400 шева на порезните рани.

Носът на момичето е счупен, а насилникът е обръснал с машинка и цялата ѝ коса. По време на нападението той е бил с маска и ръкавици.

Садизмът, на който е било подложено, шокира цяла България и предизвика вълна от гневни коментари в социалните мрежи, включително и остри реакции от политици. Още по-яростна беше реакцията, когато се разбра, че обвиненият в насилието всъщност е на свобода. Пуснат е без мярка от Окръжния съд в Стара Загора на 5 юли.

В цялата България се проведоха протести, за да кажат „не” на насилието и да изразят подкрепа за 18-годишното момиче от Стара Загора, станало жертва на агресия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ