Сдружение „Левски на левскарите“ попиля управата на „Герена“: Срамно е! Плутокрация!

левски

Сдружение „Левски на левскарите“ във втори пореден ден излезе с декларация, с която критикува начина на управление на клуба. След като вчера обявиха, че са били изоставени от ръководството на „сините“ при проблемите в Скопие, сега от организацията заявиха, че решенията на „Герена“ се взимат в условията на плутокрация.

Сдружението призова всички фенове на Левски да спазват забраните на УЕФА на реванша срещу Апоел (Беер Шева) през другата седмица, защото ще последват наказания във вреда на клуба.

Скъпи левскари,

В четвъртък Левски се изправя пред поредното си предизвикателство в европейските турнири и всички се надяваме на убедителна победа. Нека момчетата на терена дадат всичко от себе си, да носят с гордост екипа със свещеното “Л” на сърцето и да ни зарадват с мъжка игра и добър резултат.

Отборът и треньорите не носят вина за срамното ръководство на клуба, за плутокрацията*, която цари в него и за меко казано спорните личности, олицетворяващи се със светинята ни.

Надяваме се на реванша на „Герена“ привържениците да се държим сплотени и да подкрепяме играчите докрай. Призоваваме всички да спазват забраните на УЕФА, колкото и да ги смятаме за несправедливи, защото тежките наказания вредят на всички и наливат вода в мелницата на душманите на Левски – тези отвътре и тези отвън.

Нека късметът и футболният Господ да са с нас.

Само Левски!

*Плутокрация (на гръцки: πλουτος – богатство, κράτος – управление) е форма на управление, при която решенията се основават не на мнението на народа, а се вземат от влиятелен кръг на висшето общество, съставен от богати хора. Плутокрацията е частен случай на олигархията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ