Наркоманът Метин, помел пешеходец, с цирк пред съда: Пуснете ме! Това ще съсипе майка ми, болна е

d7e19e7fa6e040bbcdf2e605e26a92bf

„Пуснете ме, майка ми е онкоболна и ако остана в ареста, това ще я разсипе“, молеше в Пловдивския окръжен съд 32-годишният Метин Мехмедов от Кричим.

Той е обвинен, че на 2 август е блъснал пешеходец по пътя за село Устина. Според прокуратурата е карал след употреба на наркотици. Пострадалият все още е в болница, а състоянието му е тежко. Получил е дифузна травма на главния мозък, контузия на белия дроб и множество други травми, предава 24 часа.

Миналата седмица Районният съд определи на Мехмедов най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“. Днес 32-годишният водач направи неуспешен опит да излезе от ареста.

„Метин, оставаш в ареста, много ти станаха осъжданията“, каза само съдия Иван Бонев, преди охраната да изведе разстроеният мъж от залата. Предишните провинения на Мехмедов отново са свързани с шофиране след употреба на наркотици и притежание.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ