,,Убиецът от Лозен“ крие тежко минало. Негов приятел разкри ужасии, било е въпрос на време да…

payimage-596189

„Убиецът от Лозен“ – така всички в последно време наричат Чавдар Бояджиев, чието име присъства във всички новинарски емисии и сред много фейсбук постове в последните дни.

Много хора използват думи като „изрод“, „изверг“ и т.н. за него, които естествено са подходящи след случките от последните години.

Чочо, както всички го наричат, расте едро момче още от малък, но негови съселяни разказват, че той и бил свит. Това е и една от причините той да бъде тормозен в детската градина и в училище. Често го бият, а Чочо расте и без защита, тъй като в тези крехки години е без баща.

„В последните години Чочо посегна към наркотиците, неведнъж съм го виждал с други хлапета да пуши на стадиона в Лозен. На всички им беше ясно какво пушеха“, признава пред Lupa.bg негов приятел от детинство, пожелал анонимност, след като от дълги години не поддържат взаимоотношения.

Явно това е и моментът, в който Чавдар Бояджиев се е пречупил и превърнал в убиец и зависим от дрогата, но това, разбира се, не е станало за ден или два.

В обобщение – Чочо е имал труден живот, малтретиран е и е било въпрос на време преди нещата да излязат извън контрол… Просто нещата от живота, на които обществото не обръща внимание, а последствията са тежки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ