Човек на Киро беснее в Бургас: Водачът на листата ни е от Пловдив, взе жена си на събрание да гласува за него

5

Марин Георгиев – едно от лицата на „Продължаваме промяната“ в Община Бургас, което от месеци не крие амбициите си да влезе в следващия ОбС, избухна след снощното събрание на ПП, пише Флагман.

На форума първоначално се гласува подредбата на кандидатите за общински съветници, а впоследствие резултатът бе анулиран, защото се оказа, че процедурата не е спазена, а и самата подредба явно не получи одобрение от централата в София.

Марин Георгиев се очакваше да заеме място в топ 5, но при онлайн гласуването бе класиран от съпартийците си на 14-ата позиция.

„Христо Симеонов, който сред кандидатите за общински съветници е най-разпознаваем, е поставен на 10-то място. Марин Георгиев, моя милост, съм на 14-то място. В същото време на челните места са хора, които са от 2 месеца в „Продължаваме промяната“. Те са напълно непознати за бургаската общественост и нямат нито едно участие в избори с ПП“, гневен е днес Марин Георгиев.

Той твърди, че предварително е подозирал какъв ще е резултата от гласуването, защото виждал, че апаратчици са завзели структурата, но все пак се е надявал разумът да надделее.

Има логика Марин Георгиев да поиска по-добра позиция в листата, тъй като спечели 212 лични преференции на последните парламентарни избори, а беше на абсолютно неизбираемото 11-то място.

„Най-фрапиращото е, че за водач бе избран човек, живеещ в Бургас от 3 години (визира д-р Мартин Кръстев, който е зъболекар от Пловдив и действително живее отскоро в Бургас, б.а.). Същият той доведе на събранието съпругата си да гласува за него. Тази жена повечето от нас, членовете на ПП, я виждаме за първи път“, допълни Георгиев.

По последна информация на Флагман.бг до края на седмицата ще се проведе ново събрание на ПППП в Бургас, но на него само щели да се определят имената на кандидатите за съветници, а членовете на партийната организация няма да получат мандат за подредба на листата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ