Масово клане между 200 души с ножове и сапове в Казанлък. Има ранени. Жандармерията се намеси

жандармерия

Близо 200 души са участвали в масовия бой в казанлъшкия квартал Кармен, пише Прес тв.

Мелето е било буквално страшно, споделят жители на квартала. В момента около квартал Кармен има жандармерия и засилено полицейско присъствие.

Извършват се издирвателни действия. Има и пострадали. Потвърдено е за две жени, които са в болница.

Според свидетели поводът за свадата е жител на квартала, който отишъл по малка нужда зад бус на друг човек. Именно това било клечката, за да избухне свадата при която са вадени ножове и сапове.

„Хвърчаха керемиди, бутилки, беше като на война. Бяха пияни. Псуваха се. Децата се уплашиха“, разказаха свидетели на патакламата в ефира на Нова тв.

„Един плешив направи кавгата, искаше да каже нещо на сина ми. За алкохол, за дрога беше спора. Той е сводник, продава дрога“, каза жена от квартала.

„Били са откраднати пари, около пет хиляди лева от жена, както и злато“, каза още тя.

„Изкара си *уя да пикае пред дъщеря ми, вънка. Голям човек излезе навънка да пикае пред дъщеря ми“, разказа жена за старта на мелето, за която се твърди, че са ѝ откраднати пари и злато.

Бил е нападнат полицейски екип.

Към момента ситуацията е овладяна. Инцидентът възниква снощи между 2 групи в 2 съседни заведения и прераства в масов бой.

На място пристига полицейски екип, който е нападнат с камъни и се налага намесата на жандармерия.

Идва и линейка, която не е могла да влезе в квартала, затова не е ясно има ли пострадали. И към момента в района има засилено присъствие и жандармерия. Там са полицейски екипи, които провеждат разпити.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ