Нидал Алгафари изригна: Глупости! Видях какво направи охраната на Алексей Петров

payimage-188581

„Алексей Петров е много умен и прекалено доверчив, това заяви Нидал Алгафари, бивш медиен съветник на Алексей Петров. Освен това той разказа случаи на силно предоверяване на охраната си.

На 7 юли 2011 г. Алексей Петров е издигнат като кандидат за президент от група граждански сдружения и от Инициативен комитет „Единение и екипност“. Тогава негов медиен съветник става Нидал Алгафари.

„Подлъгаха го за тази кампания, че зад него стоят 200 хиляди помаци, всички под пагон, всички клубове по карате, а то не беше така. Имаше предоверяване. Предоверяваше се доста и на охраната си. Един човек с брадва тръгна да нахлува в къщата му и видях колко непрофесионално бе подредена охраната му. И сега се видя колко безсмислена е тя“, заяви Алгафари в сутрешния блок на bTV.

„Охраната, поставена на нашите политици, е абсолютно безсмислена. От охранител от НСО преди години знам, че ако стане един обект мишена, нищо не може да го спаси. Глупости са, че ще го спасят от снайпер или бомба. Петров напълно е подценил ситуацията“, добави той.

По думите му Алексей Петров е искал да участва в политическия и обществения живот у нас. „Алексей Петров искаше да се откачи от миналото и да се качи на нова писта, но повечето хора, които са в сенките или хората, които са в ъндърграунда, знаят, че остават винаги млади и не остаряват.

Когато си се занимавал с подземния свят, винаги трябва да се направи тънка сметка, че наистина няма да успееш. При Алексей Петров – само това, че е бил агент, който е бил под прикритие, би могло да му се отрази на него“, добави Нидал Алгафари.

Той каза, че Алексей Петров не е архитектът на „сглобката“ на настоящото ротационно правителство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ