Брутално зверство! 25-годишна жена е отвлечена и брутално пребита. Насилникът – пуснат след 30 минути

89e3316b52b1e52335c664bd76df6b78

25-годишна жена е била отвлечена и брутално пребита в Карлово. Това съобщи за БЛИЦ адвокатът на младата жена Гънчо Гънчев.

Карловецът, който е осъждан за шофиране с алкохол и в момента е в условна присъда, тероризирал жената, с която до скоро е живял на семейни начала.

На 11 срещу 12 август тази година във вилна зона над град Карлово 36-годишният карловец С. Д. зверски е пребита младата жена. Момичето е държано против волята си във вила, след което на сутринта е било прибрано от нейна приятелка.

Aгресорът е бил пиян, а жертвата му едва на сутринта е успяла да се свърже с приятелката си.

Според запознати със случая, по цялото тяло на жертвата на насилие са налице хематоми, кръвонасядания и синини. На 14 август е издадена незабавна заповед за защита, която е връчена на насилника.

Още на същия ден мъжът я е нарушил, като започнал масиран психически тормоз, към жертвата за оттегляне на заповедта.

На 16 август насилникът е посетил жилището на жертвата, а тя подала сигнал на 112. Последвал е сигнал към РПУ Карлово, патрул е бил на адреса, но насилникът е избягал. След 15 минути се върнал, последвал е нов сигнал до РПУ, като служители на управлението са го установили и задържали.

„След 30 минути е освободен, независимо, че законът предвижда той да бъде задържан и за това да се уведоми прокурор“, коментира адвокатът на жертвата.

Тъй като мъжът е в условна присъда, той настоява жената да оттегли жалбата си в полицията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ