Намушкаха бодигарда на певицата Галена в нощен бар. Опериран е по спешност

галена певица

Бодигардът и шофьор на певицата Галена е пострадал при зверско меле в нощен бар във Велико Търново. Г.К. е в болница след като бил опериран по спешност минути след инцидента.

Кървавият екшън се разиграл в нощта срещу 13 август в известен пиано бар в старата столица. В злополучната вечер се разразил скандал между две компании. Солидно почерпен мъж влязал в пререкание с клиент. Извършителят изпаднал в ярост, грабнал чаша, строшил я в масата, а тази част, която останала в ръката му, я хвърлил и с нея ударил по главата опонента си. Ударът се оказал толкова силен, че Е.Г. се свлякал на земята в безсъзнание.

Тогава гардът на фолкдивата се притекъл на помощ на ранения, но агресивният мъж го намушкал в бедрото с остър предмет. От персонала на заведението извикали линейка и Г.К. незабавно бил откаран в областната болница. Наложило се потърпевшият да бъде опериран по спешност.

„Пациентът беше с дълбока порезна рана на бедрото и дълга около 26-27 сантиметра. Нараняването е близо до магистрални кръвоносни съдове на бедрото и като по чудо не са засегнати, предава Лупа.

Разрезът е от остър предмет, но не мога да кажа от какво е, дали е от нож, стъкло или нещо друго. Пациентът беше прегледан и от съдебен лекар, който ще изготви експертиза за освидетелстване“, сподели хирургът д-р Николен Стойнов, който е оперирал пострадалия.

Според запознати със случая Г.К. се е оттървал с 36 шева на крака и със сериозна кръвозагуба. Благодарение на бързите действия на медиците, животът му е вън от опасност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ