Тези двама мъже разкриха атентата срещу Алексей Петров! И арестуваха организатора

Борислав Сарафов, Жоро Костов и Младен Маринов

От профила във Фейсбук на Тодор Пройчев

След 13-14 часа вчера из тв ефира и новинарските сайтове плъзнаха всякакви топ „криминалисти“, бивши министри, милиционери-разбирачи и обикновени гадачи (както обичаше да казва Царят). И всички ръсят акъл и ценни мисли като ведро обясняват как убийството на Алексей Петров ще остане неразкрито. А някои от тези разбирачи препоръчваха на разследващите да се връщат към предишните атентати срещу Петров…

През 2015-2016 г. българските полицаи (подчертавам, че става дума за български, а не за партньорски служби и т.н.) разкриха успешно атентата с гранатомет срещу Алексей Петров в „Кръстова вада“, а организаторът бе осъден на 10 години затвор.

Тогава оперативната работа на полицаите бе ръководена от шефа на СДВР Младен Маринов и главния секретар Жоро Костов. Двамата, със сигурност, знаят много. Много повече от всички бодряци-разбирачи.

Но за съжаление, доколкото познавам и Младен, и Жоро, от работата ми в МВР, едва ли ще ги видим и чуем да говорят по телевизора за Алексей Петров. Просто, защото са професионалисти и когато трябва са си свършили работата в кабинетите или на терен. Както трябва, разбира се…

На снимката: Борислав Сарафов, Жоро Костов и Младен Маринов дават брифинг за разкрития атентат гранатомет срещу Алексей Петров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ