Снахата на Алексей Петров проговори: Работеше в службите. Явно знаеше много неща

надка петрова

„Работеше в службите, явно знае много неща”, това каза снахата на Алексей Петров – Надка Петрова. Тя допълни, че това според нея е причината за показното му убийство.

Петров беше застрелян с пушка на 16 август, докато се разхождал в планината.

В Тетевенско, откъдето е семейството на Алексей Петров, местните са шокирани от убийството. Снахата на бизнесмена твърди, че той не е споделял да се страхува за живота си.

„Никой не може да си обясни защо са постъпили така с него, толкова добър човек, на толкова много хора е помагал”, заяви през сълзи Петрова.

Тя разказва, че с Алексей рядко се виждали, основно по празници. „Тук се чувстваше спокоен, идваше весел, засмян”, заяви Петрова и допълни, че по време на посещенията му в Тетевен не е бил с охрана.

Според Надка, за да се стигне до покушението, Петров е подценил ситуацията. От няколко дни се е движел без охрана в София, предупреждавали го да не подценява ситуацията.

В родния му край мнението на местните за Петров е на двата полюса. За едни той е бил добър човек, за други обаче убийството му не е без причина.

„Мисля, че е имал стари сметки за уреждане. Какъв ли не беше Алексей Петров”, казва Благовест Николов.

„Виждал съм го няколко пъти и ми направи добро впечатление. За 3-4 месеца това са три показани убийства. Какъв Европейски съюз, че ние за първобитно-общинният строй не ставаме“, споделя друг местен пред Нова тв.

Сега близките му очакват да разберат кога ще го изпратят в последния му път. Не вярват обаче разследването да достигне до извършителите на убийството.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ