Спешна операция претърпя актрисата Снежана Макавеева, яхна патерици

снежана макавеева

Последният сезон на „Сървайвър“ се оказа с не особено голям рейтинг, но пък с множество травми за участниците. И актрисата Снежана Макавеева претърпя спешна операция на крака след финала на сезона и в момента ходи с патерици.

По време на играта през април тя претърпя серия от тежки контузии. Блондинката, която се хвърля с рогата напред във всички игри, сцепи вежда по време на драматична битка, като ѝ бяха направени три шева, а минути след това счупи палец на крака и навехна китка, пише show.blitz.bg.

„Някой иска ли битка?“, обърна се тя към приятелите си в социалните мрежи. „Голямо бедствие избедствах в този „Сървайвър“! Оцелявам ден за ден!“, дори успя да се пошегува актрисата в риалитито.

Няколко седмици преди това Божана Кацарова, която също взе участие в последния сезон на „Сървайвър“, счупи крака си. Преди няколко дни актьорът Филип Буков счупи пръста си по време на екстремен спорт. Оттам тръгна приказката, че това шоу е прокълнато и всички участници ги застига нещастие



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ