Плеймейтката Пандора излезе от ареста: Не карах чак толкова пияна! Страх ме е, ще подменят пробите

биляна василева

Плеймейтката Биляна Василева – Пандора, която преди три дни бе спипана пияна зад волана и конфискуваха колата й, обвини ченгетата в манипулации и шашма. Тя сподели, че се притеснява да не й сменят кръвната проба. Пандора, която е доста популярна в социалните мрежи, е лежала 3 дни в следствения арест заради провинението си. Припомняме, че в началото на седмицата тя бе спипана да шофира колата си в неадекватно състояние, а дрегера отчел 2,2 промила алкохол в кръвта й. Последвало и задържането й.

„Скъпи приятели, преди няколко часа излезнах от районното и искам да обявя публично в ефир, че ме е страх да не ми сменят кръвната проба в болница „Света Анна“ – така както полицаите са ми сменили показанията и така както полицаите, докато си говореха сладко-сладко с мен, всъщност пишеха, че съм била неадекватна, мъртво пияна, не съм можела да стоя на двата си крака, смърдяла съм на алкохол… А лично човекът, който ми взе кръвната проба, ги видя всичките тези неща, даже ме кара да му духна, разбира се. И всъщност, докато са си говорели сладко-сладко с мен и са писали съвсем други неща. Така че искам да го заявя публично“, разказа Пандора в Тик Ток. „Днеска съм аз утре вие“, пише към видеото й в социалната мрежа.

Тя не отрича, че преди да седне зад волана, е била почерпена – пийнала си чаша-две вино. „Не бях чак толкова пияна, колкото ме изкараха! Съвсем адекватна си бях, затова и се качих в колата“, казва Биляна Василева.

В началото на седмицата в медиите се появи информация, че бившата участничка в конкурса „Мис Силикон“ се е разделила с фолксвагена си, след като при проверка пробата й с дрегер отчела над 2,2 промила алкохол. Миналата есен пък Пандора, която се изявява и като водеща в кабелна чалга телевизия, осъмна с напълно опожарена кола пред блока си в „Нови Искър“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ