Гръм в рая! Софи Маринова отмени сватбата, причината е скандална

лоренцо софи маринова

Животът на Софи Маринова винаги е бил пъстър и досущ на някой турски или индийски сериал. Няма нужда да припомняме през какви неща е минала известната певица до момента, но сега преживява нов обрат.

Всеизвестен факт е, че певицата вдига много шумен и скъп годеж на сина си Лоренцо, но според роднини сватба няма да има. И Лоренцо по подобие на майка си започва с драмите и прибързаните решения.

Цялата рода на Софи Маринова е разочарована от кандидат-снахата. Софи обяснила, че избраницата на сина й търсела само парите му и това довело до скандалната раздяла. Лоренцо не бил на себе си от случилото се, тъй като наистина се бил влюбил и искал да създаде вече семейство.

Той дори се бил примирил с факта, че момичето ще е с него заради пари и факта, че майка му е най-известната певица у нас. Но изглежда девойката се е заблуждавала, че може да живее по този начин и бързо след годежа е осъзнала, че няма да издържи да бъде жена на Лоренцо и си събрала нещата от дома на певицата.

„Хубава работа, ама ц*иганска“, подиграват й се нейни съграждани, познати и колеги, които очакваха този развой на нещата. Сега Софи трябва да звъни на всички, на които е изпратила покана за сватбата на 25 ноември, която няма да се състои. Пък знае ли човек, може и той като майка си, да размисли и да поднесе поредна изненада, като си прибере момичето отново, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ