Не е за вярване! Бременната Лена Бориславова предизвиква международен скандал

payimage-591861

„Ако позицията на Лена Бориславова, че Радев тайно е сключил договор с Боташ за руски газ, е позицията и на правителството, то следват поне един международен скандал и няколко логични въпроса и действия“, написа във фейсбук профила си Бояна Бозаджиева.

„От Бориславова разбираме, че Боташ ни продават руски газ. Около 157 пъти беше обяснено, че Боташ ни предоставят инфраструктура, по която да си докараме газа, а какъв ще е той – зависи какво купува България. Иначе казано – плащаш си винетка, а ти решаваш дали ще караш Мерцедес или Москвич.

Ако Боташ ни продава руски газ, защо премиерът Денков каза, че ще предоговаря условията? Не следва ли да бъде изцяло прекратено споразумението “за продажба на руски газ”? Ако преговорите са започнали, то със сигурност статусът на Бориславова “помага” неимоверно много на българската страна.

Ако Радев тайно договаря с Боташ, разбирайте Ердоган, то значи, че в “сглобката” е и турският президент. Колко му е да оклепаме съседите, че участват в тайни договорки за облагодетелстване на руската страна.

Последно – миналата година, по време на управлението на ПП, същата тази Боташ ни предоставя газ. Въпросът е какъв е бил – руски или?“, пише още Бозаджиева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ