Ужас! Таня Боева разказа как е била пребивана в продължение на 5г. пред очите на сина си

таня боева

Популярната попфолк певица Таня Боева обяви, че е била жертва на продължителен тормоз и домашно насилие.В предаването „Тази събота и тази неделя“ по bTV тя сподели, че едва е оцеляла психически и физически след тормоза.

Тя не съобщи от кого е идвало насилието, но каза, че всичко се е случило „между четири стени“ и пред очите на сина ѝ. Певицата посочи, че в тормоза над нея са замесени около 20 души, описани поименно в прокурорско постановление.

Много огромна грешка направих, че мълчах с години, защото така съм възпитана. Между четири стени трудно се доказва какво се случва, коментира тя.

Насилието започнало през 2017 г. – със заплахи от различни хора, причаквали я по улиците, ходели в дома ѝ, ограбили жилището, посегателство имало и над колата ѝ. Наложило се да напусне града и жилището си, да загърби кариерата си, за да се справи с тежката ситуация.

„Не трябва да се мълчи, трябва да се дава гласност“, каза певицата, която живее в Стара Загора и от думите ѝ стана ясно, че случаят с нападнатата Дебора я е накарал да говори публично за това.

По казуса с Боева осъдени няма – „просто защото аз не дадох гласност, той си стои в някое дълбоко чекмедже“, каза още певицата. Тя споделя, че тежкият период е зад гърба ѝ, връща се към сцената



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ