Галин изригна срещу Тото: Неблагодарник! Знам истината от колеги, които са му гостували

Image_15261267_40_0

Дъвканията с темата „Тото“ продължават с пълна сила и изглежда, скоро няма да утихнат. Рапърът и интернет сензация потъна в небитието, след като се оказа в епицентъра на скандала, който гръмна след нарязаната 18-годишна Дебора. Точно тогава изведнъж изплуваха кадрите в социалната мрежа, където Тити Папазов разказва как преди години е остригал гадже, задето му е изневерило, а Тото се залива от смях, слушайки историята на баскетболния треньор, пише България Днес.

Едни защитиха интернет звездата и споделиха, че той няма вина. Други скастриха Тото и са категорични, че той е виновен, защото дава трибуна на всякакви хора. Към тях се присъедини и Галин. Един от най-популярните музиканти у нас в последните години даде ясен и точен аргумент защо Тото се е провали.

„Според мен липсата на каквато и да е лична позиция му изяде главата на момчето. С всеки, който му гостува в предаването, е само хихо-хахо. Това е нещото, което на мен лично не ми харесва“, сподели Галин.

„Неблагодарник, аз го подкрепих, а той се подиграва с мен“, казва още хитовият изпълнител по адрес на Тото, визирайки случка отпреди няколко години. Тогава Галин е поканен да защити колегата си музикант във финала на „ВИП брадър“, който Тото спечели.

„Той беше много благодарен тогава. От мен е видял само добро. Но пък пред доста колеги, когато са гостували в неговото предаване, се е изказвал неласкаво по мой адрес“, разказва Галин.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ