Богаташкото синче, дрифтил и вбесил цяла София, наглее: Кои правила не спазвам?!

георги фиков

Полицията в София беше вдигната на крака, след като получи сигнал за шофиране с висока скорост и дрифтене по столичния булевард „Черни връх“.

Заподозреният отново беше 20-годишният Георги Фиков и неговата червена кола. След кратко преследване, малко след 22,00 часа, Фиков беше спрян на кръстовището на улиците „Граф Игнатиев“ и „Раковски“.

„Кои правила не спазвам? Сега как да не ги спазвам? Искат да ми направят проби за наркотици и алкохол, които ще излязат отрицателни, каза пред bTV Георги Фиков, докато беше спрян от служителите на реда и изчакваше.

Преди седмица прокуратурата се самосезира за незаконните гонки и дрифтове по жълтите павета в София. Това стана след кадри в социалните мрежи, на които се вижда как шофьори на скъпи спортни коли дрифтират в центъра на столицата. Оказва се, че една от колите е управлявана отново именно от Георги Фиков.

„Направиха ми акт на девети, аз си понесох наказанието и ми съставиха акт“, обясни шофьорът.

Преди година 20-годишният Георги Фиков се сблъска със скъпия си автомобил с друга кола на пътя Ахтопол-Царево. За малко не се стигна до жертви. Тогава младият шофьор е влязъл в завой с над 100 км/час при ограничение 30 км/час.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ