Златко Баретата безутешно скърби за Алексей Петров! Страх го е след атентата, засили охраната

3ed92cc1b84581d19bfafda9ebe84321

Златко Баретата пристигна на погребението на Алексей Петров със солидна охрана. След убийството на бившия му съдружник в застрахователната компания „Аполо и Болкан“ той не излиза сам, както бе виждан напоследък, предава Лупа. Златомир Иванов слезе мълчаливо от скъпия си „Лексус”, придружен от най-верните си гардове. Той се сля със стотиците изпращачи на Алексей Петров в последния му път, стараейки да не привлича внимание. Избягваше контакти с хората от траурната церемония.

Подобно на своя приятел Алексей Баретата обичал да се разхожда без охрана и телефон из Витоша. Той обикалял района над палата в „Драгалевци“. Пред свои близки споделял, че така си почива най-добре от стреса и проблемите си.

Златко Баретата скърбял неутешимо след вестта за убийството на Алексей Петров. Той е бил сред първите, обадили се по телефона, за да изразят съчувствие и окажат морална подкрепа на жената до Трактора – Ива Павлова, признаха пред Lupa.bg съкрушени близки на Алексей Петров.

„Златан предложи на Ива помощ от всякакво естество, включително и негови момчета да поемат временно охраната над семейството, но вдовицата отказа“, разказа близък до Трактора. Друг споделя, че след вестта за убийството на Алексей Петров, екскомандосът е прекъснал спешно ваканцията си на къмпинг „Гардения“ край Лозенец и се е прибрал със семейството си в София.

Алексей Петров беше застрелян в столичния квартал „Драгалевци“ на 16 август. При стрелбата беше ранена и жена, която го придружавала на разходката във фаталния ден. По думите на вътрешния министър се работи по две основни версии – отмъщение или финансов дълг.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ