Фен на Левски с настръхващ разказ за трагедията: Оцелялото момче само каза ,,вижте брат ми и баща ми“

payimage-596184

енът на Левски Пламен Стайков сподели преживяванията си, свързани с ужасната катастрофа, която през тази нощ отне живота на четирима привърженици на тима, а пети беше настанен в болница. Вече стана ясно, че оцелелият е загубил брат си и баща си при жестокия инцидент, предава Телеграф.

Запалянковците на „сините“ се прибирали в Габрово, след като изгледали равенството 1:1 срещу Айнтрахт Франкфурт в четвъртък вечерта на Националния стадион „Васил Левски“.

„Бяхме в колата, която първа спря на мястото на трагедията и извадихме оцелялото момче. То горкото само каза: Оставете мен, вижте брат ми и баща ми…“, написа Пламен Стайков в групата „С Левски до края“.

Полицията в Ловеч изнесе подробности за жестоката трагедия. От изявлението става ясно, че на мокра настилка лекият автомобил се е завъртял и със задната си част се е ударил в насрещно движещ се камион с прикачено полуремарке. При сблъсъка и двете превозни средства са се блъснали в бетонна стена, разположена вляво от пътя.

Информацията на полицията в Ловеч:

На 25 август около 00.40 ч. в РУ МВР – Ловеч е получен сигнал за пътен инцидент на ПП I-4 при км 57, в района на с. Българене, общ. Ловеч, обл. Ловешка. Незабавно към мястото на произшествието е изпратен полицейски екип, като при първоначалния оглед е установено, че на мокра пътна настилка лек автомобил, пътуващ в посока Варна, е загубил напречната си устойчивост и се е ударил със задна си част в предната част на насрещно движещ се товарен автомобил с прикачено полуремарке. След сблъсъка и двете превозни средства са се ударили в бетонна стена, разположена вляво от пътя в посока Варна.

При произшествието на място са загинали четирима мъже от Габрово: 51-годишният водач на лекия автомобил, 18-годишен младеж и двама мъже по на 47 години, които са пътували в същото превозно средство. 26-годишен мъж, който също е пътувал в лекия автомобил е настанен за лечение в МБАЛ-Ловеч, а водачът на товарния автомобил е без съществени наранявания.

По случая е образувано досъдебно производство по чл.343 ал.4 от НК във връзка с чл.342 ал.1от НК и работата по установяване на причините за тежкото произшествие продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Ловеч.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ