Мистерията се заплита! Охранители първи открили разложената Адриана, била е на задната седалка

1800041

В Приморско около 22,00 часа на 23 август на ул. „Лагуна“ в паркирано „Рено“ е открита мъртва млада жена. Извършен е оглед на местопроизшествието. Тялото на 33-годишната жена е било в напреднал стадий на разлагане.

Адриана Стойнова е намерена на задната седалка, съобщава plovdiv24.bg. Полицията е иззела записи от камерите на няколко хотела, разположени в близост. Представителите на министерството на вътрешните работи искат да разберат дали в колата е имало втори човек.

Според информация, в секундите преди самото паркиране жената е била сама в колата. Какво е станало след паркирането и защо е открита на задната седалка – това ще разследват тепърва от МВР.

За последно въпросното рено е било в движение в понеделник, 21 август. Тогава е било паркирано, а смъртта е констатирана след три дни – късно в сряда вечерта. Открита е от охранители на един от близките хотели, които незабавно са извикали и полиция.

По улицата, на която е стояла колата, ежедневно минават стотици туристи, част от които със сигурност са минали на метри от лекия автомобил, но явно не са забелязали, че вътре има неподвижен човек.

Сигналът за изчезналата жена е подаден от нейната майка. Няколко дни по-рано тя е посетила полицейският участък в Приморско.

Обяснила на униформените, че дъщеря ѝ тръгнала от Пазарджик към курортното градче с личния си автомобил. Търсила информация за нея, защото нямала връзка с нея.

Установено е, че тялото, намерено в паркирания автомобила, е на издирваната жена. Тя е на 33 години и работела като учителка.

От ОД на МВР в Бургас съобщават още, че по трупа не са открити следи от насилие. Разследващите работят по няколко версии.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ