Ето го зетя на Николина Чакърдъкова, наръгал трима души с нож. Оказа се бивш ММА-боец

симеон бакалов

Зетят на Николина Чакърдъкова – бившия ММА боец Симеон Бакалов, е наръгал с нож трима души след жесток побой в заведение на центъра на село Балдево, община Гоце Делчев. Случката фигурира и в сводката на МВР, но имената на замесените участници в екшъна не се споменават, предава Лупа.

Ситуацията се разиграва около полунощ в събота, когато с такси Симеон Бакалов и негов приятел пристигат пред заведението в центъра на селото. Според информацията, причината за спречкването между Симеон и местните е именно катастрофа, причинена от Бакалов преди две седмици в селото. Симеон извадил нож Карамбит и нарязал тримата мъже. В момента те са в болницата в Гоце Делчев, като един от тях е в реанимация, а нанесените наранявания са в областта на краката, прасците, ръцете и гърдите на нападнатите.

Според запознати, след нападението, Симеон Бакалов най-невъзмутимо отива на дискотека в Гоце Делчев, където е задържан от полицията. Местните са потресени и искат справедливост.

Оказва се, че бившият ММА боец Симеон Бакалов преди две седмици е катастрофирал мъртво пиян, когато се е забил в друга кола в село Балдево, карайки с голяма скорост.

Припомняме, че през 2018 г. Николина Чакърдъкова омъжи дъщеря си Мария за бившия ММА боец Симеон Бакалов, който е родом от Сандански. Тогава стана ясно, че той е запален танцьор, голям почитател на фолклорната музика и работи като мениджър във фирма за бързи кредити.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ