Мария Цънцарова се разведе: Всеки ден ще е в опасна близост с един от най-харесваните в БТВ

Мария Цънцарова

Мария Цънцарова хвърли брачните окови и сега пред нея се появява нова вълнуваща възможност. Всеки ден тя ще е в опасна близост до един от най-харесваните си колеги в телевизията.

Сутрешният блок на БТВ „Тази сутрин“ започва новия сезон на 4 септември с нова екранна двойка – популярните журналисти на медията Златимир Йочев и Мария Цънцарова.

Всеки делничен ден от 6:00 часа сутринта Двамата изявени водещи ще представят пулса на обществения живот в страната, заедно с останалите лица от нюзрума на bTV Новините, времето и спорта.

За последните две години Златимир Йочев се превърна в едно от най-харесваните лица и спечели доверието на зрителите на bTV в България. Мария Цънцарова е един от най- награждаваните журналисти в страната. Събирането на двамата водещи на екран ще предостави на публиката още качествено и ексклузивно журналистическо съдържание.

„Златимир Йочев и Мария Цънцарова са две от нашите емблематични лица. Радвам се да ги съберем като двойка, защото са изявени професионалисти с характер и харизма, които ще се допълват чудесно в микса от теми и новини независимо дали говорим за представяне на политически, икономически или социални въпроси. Пожелавам им успех и съм уверен, че тяхната енергичност и амбиция ще изведе предаването на още по-високо ниво“, споделя Антон Хекимян, Директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV. „Тази сутрин“ е едно от най-харесваните и с висок рейтинг актуални предавания в портфолиото на телевизията, пише Марица.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ