20-г. шофьор-убиец вилня в Бургаско. Помете коли и хора на тротоар, има ранени

169346268314095

20-годишна шофьорка предизвика катастрофа, след като изгуби управление над Опела си. На 30 август около 8.23 часа на пътя Каблешково – село Порой кола „Опел Корса“, с бургаска регистрация, управлявана от жената от село Косовец със стаж като водач 3 месеца, поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол над автомобила, излязла извън пътното платно, предава Флагман.

Там се блъснала в паркираните там лек автомобил „Фолксваген Голф“, с бургаска регистрация и товарен автомобил „Рено Канго“, с бургаска регистрация. Между тях се намирали четирима мъже на възраст от 42 до 64 години.

От катастрофата пострадали водачката на автомобила, която е настанена в болница „Сърце и мозък“ със счупен прешлен, 64-годишният мъж от село Разбойна, получил фрактура на долните крайници, настанен за лечение в УМБАЛ-Бургас, без опасност за живота, и 45-годишен мъж от село Разбойна, получил фрактура на дясната колянна става, без опасност за живота, настанен за лечение в болница „Сърце и мозък“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ