Акад. Денков безсрамно заплете нова интрига: Не съм чувал за срещи с Алексей. Не го познавам

акад николай денков, мария габриел

Премиерът Денков увери, че в подготовката на законодателната и управленската програма и в обсъждането на министрите никога и никой не е споменавал името на Алексей Петров, предава Tribune.

„Не познавам Алексей Петров, никога не съм говорил с него, виждал съм го два пъти на срещи, на които са присъствали работодателските организации. Никога не съм чувал за срещи с Алексей Петров на когото и да е било преди да стане убийството, след което изтече такава информация в медиите“, коментира Денков.

„Участвал съм пряко във всички процеси, свързани с подготовката на законодателната програма, която се изпълнява в момента и управленската програма, като в тези процеси никога името на Алексей Петров не се е споменавало или пък е идвал, обясни Денков.

„Тази алегория с огледалото доста се поизтърка и няма отношение, но като се погледна в огледалото виждам себе си и своята съвест. Това е било през годините и винаги съм казвал истината. Днес бяха казани доста лъжи“ отговори Николай Денков на Гроздан Караджов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ