Родители: Искаме среща с политиците! Спрете да ни лъжете. Убийците на децата ни са на свобода

e9ba22bbb3536904f11a13ecc60a0dff-c1_20230901_09374952

Родители и близки на загинали в автомобилни катастрофи се събраха на протест пред парламента. Те призовават за по-строги наказания за хората, които са причинили смърт на пътя след употреба на алкохол или наркотици. Протестиращите считат, че настоящите промени в Наказателния кодекс не са достатъчни и не отговарят на исканията им.

На протеста присъстваха и родителите на убития Димитър от Цалапица. Всички родители на протеста твърдят, че убийците на децата им са все още на свобода.

„Убийците са на свобода от години, чакаме експертизи и кръвни тестове с години. През това време убийците на децата ни са на свобода и продължават да имат шофьорски книжки“, каза протестиращата Петя Иванова.

„Три месеца след смъртта на сина ми все още няма кръвни проби. Искаме среща с политиците, за да ни чуят, да спрат да ни лъжат. Трябва да има контрол“, коментира майка на загинало момче, предава Bulgaria On Air.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ