ФУРИЯ! Татяна Дончева отвори голямата уста: Знам къде се срещаха татко Петко и Киро с Алексей

татяна дончева

„Изреди се половината ни правителство, за да ни каже, че Алексей Петров, Бог да го прости, нямал нищо общо с управлението. Че тя половин София знае за организираната от Алексей Петров среща в Самоковския женски манастир между Кирчо (б.а. – Кирил Петков), баща му и Бойко Борисов, за да се уговаря управлението. И ако малките му деца от ПП не знаят кой кой е, бащата на Кирил Петков 100% знае“, заяви гръмогласно устатата социалистка Татяна Дончева – лидер на „Движение 21“ и част от широката лява коалиция.

„Положението при ПП е следното – огромни космически претенции и никакво можене! Тогава излиза Лена Бориславова и казва какво мислела за всяко изказване на президента. Абе, жена, защо не си гледаш бременността?“, попита юристът.

„Няма нещо, което да е минало през правната комисия и да става за каквото и да било! Щеше ли това да стане, ако председател на комисията беше някой разумен човек, с малко повече познания, с повече опит и с повече можене? Не, те сложиха едно момче на два петъка, защото го ръководела Лена!

Каква реформа? Каква реформа чакате от Кирчо, който не може да говори български език, а ние го направихме министър-председател, след като той беше написал явно невярно декларацията си за гражданство!“, сподели още Дончева.

„Най-напред хванаха Службата за охрана, защото там бащата на Кирчо имаше някакви влиятелни познати и има няколко бивши генерали от тези служби, които си имат по пет-шест-десет момчета, и всеки натиска те да сложат шефа. Добре, ама като имате няколко групи и конфликти, как да сложите шефа? Да го разиграете на „ези – тура“ ли?

Продължаваме и стигаме до „Г-н „Еконт“, който е един от създателите на ПП, но ги нарече „прах за пране“! Не аз, не вие, не който и да било, той ги нарече!“, акцентира Татяна Дончева.

„Вкарването на Пригожин в делото за Божков е за удобство на прокуратурата, заяви още лидерът на „Движение 21“. – Нали не очаквате Пригожин или Путин да изпратят хеликоптер над покрива на „Г. М. Димитров“ и да дръпнат Божков с въже, и да го откарат в неизвестна посока?“

„Няма медия, в която 90% от съдържанието да не бъде посветена на криминална хроника, на протести заради криминална хроника и всичко, което натрапчиво създава впечатление за нестабилност на държавата“, коментира пред БНТ още бившата депутатка.

По думите й след тримесечната работа на парламента се е стигнало до абсурди.

„Сериозните неща у нас са затънали дотам, че парламентът работи три месеца и стига до абсурди – да ви отнемат колата на пътя без съдебно решение. Само по един тест, за който се знае предварително, че сигурно няма да е верен, и най-голямото доказателство за това е, че когато министърът накара полицаите да се тестват, те изригнаха до небето и казаха: „Ама, как?! Той е неверен!“, така реагира Дончева.

„Като е неверен защо тествате гражданите, да ги притеснявате, да им взимате книжките, а сега вече и колите?“, попита тя.

Във връзка с предстоящите местни избори юристката коментира, че ако се върнем изцяло към машинно гласуване, трябва да бъдат направени промени.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ