Борисов: Спрете да ровите кокалите на Алексей! Той осигури логистиката, аз преглътнах незаконния арест

payimage-598810

„Президентът има две функции – първо да управлява. Второ – ако има критики към управлението, да ги дава. С първото не се справя, за второто – не знам какво е имал предвид. Искрено се надявам да спрат да ровят кокалите на човека. След масовите арести, незаконните арести от страна на „тяхното“ МВР, физическата среща не беше възможна. Алексей Петров осигури тази логистика да можем да си говорим. Важното е да се знае – той не е присъствал на тази среща. Бяхме аз, Кирил и Асен. Аз трябваше да преглътна незаконния ми арест в името на една по-висша цел“.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод твърдението, че Алексей Петров има участие в съставянето на кабинета, предава 24 часа.

Борисов се пошегува, че „неговият“ футболен отбор навремето е бил основен противник на „отбора на Комсомола“, създаден от Алексей Петров. „Оттогава ми е битката с ДС“, заяви той.

„Колкото по-модерно, по-ефективно, макар и по-скъпо, нека се удължава животът на човека. Ето, и сестра ми е болна от рак. Да не правите като другите доктори – да гоните пациенти, да ги изхвърляте. Като управляваше ГЕРБ, за случая в „Пирогов“ не директорът, министърът щеше да си отиде“, заяви Борисов.

„Нищо лошо в случая няма, че един човек, когото вече го няма, е създал логистика, за да може да започне разговорът. Не е тайна, че сме провеждали среща. Физически Недялко Недялков той го доведе в централата, впоследствие излезе снимка. Той ни сдобри. Спекулацията е, че това правителство се дължи на Алексей Петров. Той създаде логистиката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ