Есмер към Благой: Ти си изрод! Собственият ти син Елай плака и ме попита „Защо нямам татко?“

благой елай

Есмер Омерова мрази в червата си Благой Георгиев, а причината за това е повече от основателна и няма жена на света, която да не я разбере и подкрепи. Причината е Елай. Малкият Елай, който онзи ден тръгна на училище в първи клас, но без баща си, пише kliuki.bg.

Малкият не само не се радва на бащино присъствие през всичките шест годинки от живота си, но и не общува с татко си дори онлайн. И ако мнозина смятаха, че Омерова е тази, която забранява контактите на детето с футболиста, то истината се оказа друга.

Джизъса не спомена сина си дори с едно изречение, нито публикува негова снимка от първия му най-важен момент в живота – тръгването на училище. А детето явно е наследило от него любовта към футбола, защото раничката му е с футболно игрище.

На кадрите, които Есмер качи, момченцето изглежда усмихнато, но и някак тъжно. Близки до татарката разкриха, че тя е пустосвала дълго и напоително бившия си като през сълзи разкрила, че малкият е плакал след като видял толкова много бащи в училищния двор.

„Пита ме защо няма татко и плака. Как да му обясня, какво да му кажа, че баща му не се интересува от него ли?! Той е един изрод, това не е човек“, извън кожата си била Есмер.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ