Дъщерята на Чакърдъкова с признание за Симеон, накълцал 3-ма: Това е истината! Заявявам я открито

симеон бакалов

,,Бившият ми съпруг Симеон Бакалов никога не ми е посягал. Нито на мен, нито на семейството ми.“Това каза Мария Чакърдъкова по повод екшъна, който се разигра в гърменското село Балдево, при който бившият на Чакърдъкова наръга трима с нож.

„Искам да заявя, че едно от лицата замесени в конфликта – Симеон Бакалов, е мой бивш съпруг и сме разделени. В миналото никога не е проявявала агресия към мен или семейството ми. Всеки конфликт има две страни. И се надявам правоприлагащите органи да установят реалната виновност на двете страни в конфликта. Моето име и това на майка ми бе замесено в инцидента, който се е случил в събота срещу неделя в селото, а ние общо нямаме. Всеки носи последствия за своите действия“, коментира дъщерята на прочутата певица Николина Чакърдъкова.

Както стана ясно от информацията, потвърдена и от РУП Гоце Делчев, трима мъже са в болница, след като са били намушкани с нож в заведение в село в община Гърмен. Пострадалите твърдят, че са станали жертва на мъж в неадекватно състояние и твърдят, че той е зет на народната певица Николина Чакърдъкова, пише „България Днес“.

Късно вечерта в събота пред заведение на площада в центъра на село Балдево мъж във видимо неадекватно състояние намушква с нож трима мъже. Единият от тях е синът на Борис Партулов. „Трима са заклани, намушкани, разрязани като прасета. Цялата дясна длан е разрязана и ножът е минал от дланта към горната част“, казва Партулов.

Пострадалите разпознават нападателя си. Оказва се, че той е зет на фолклорната певица Николина Чакърдъкова. „Над селото ходил в комплекс, напил се е, слиза надолу и прави тази беля“, разказа Борис Партулов. И обяснява, че синът му и неговите приятели по никакъв начин не са провокирали заподозрения за нападението Симеон Бакалов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ