Вижте убиеца на 15-годишния Филип. Пил и друсал пред очите на детето си преди мелето

петър тодоров

Крият ли органите на реда кой е убиецът Петър Тодоров, който дрогиран и пиян до козирката премаза 15-годишния Филип на зебрата между улиците “Гурко” и “Шишман” в центъра на София? Това се питат стотици хора, тъй като от полицията упорито отказват да дадат подробности за самоличността му.

За 37-годишния Тодоров се знае единствено, че също като жертвата си живее на пъпа на София и кара Мерцедес с номер СВ 1671 ВС. Проверка в регистрите сочи, че гражданската отговорност на баровското возило изтича след броени дни – на 26 септември т.г., а колата е застрахована в компанията на застреляния Алексей Петров – “Лев Инс”, пише kliuki.bg.

Тодоров е криминално проявен – има 5 предишни нарушения. Едно от тях е за скорост. Второто е за шофиране пиян, другите са за неспазване на пътната маркировка.

В деня на убийството се е движил с бясна скорост по тесните софийски улички, като за 400-те метра от “Славянска” до “Гурко” е вдигнал 100 км./час. Преди фаталния сблъсък, Тодоров е пил и друсал пред очите на жената до него и детето й в заведението „By The Way“, от където директно се мята на Мерцедеса, за да погуби един млад живот.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ