Руди Гела не може да повярва какво се случи в съда днес. Адвокатът му изнагля брутално

payimage-599232

Софийски градски съд насрочи делото срещу народния представител Радостин Василев да започне по същество с разпит на двама свидетели и четирима експерти на 7 ноември. Днес се проведе разпоредително заседание, като страните по делото, както и съдът приеха, че не са допуснати съществени нарушения на процесуалните правила в хода на досъдебното производство.

Василев е обвинен за опит за принуда. Обвинителният акт по делото беше внесен от прокуратурата на 4 юли. Според обвинението Радостин Василев принуждавал народния представител Христинка Иванова от „Има такъв народ“ да напусне парламентарната групата, обясни пред медиите Василев, след като беше призован в Националната следствена служба на 5 юни, пише БТА.

Днес съдът отхвърли внесения граждански иск от Христинка Иванова за причинени неимуществени вреди за 10 000 лева.

По време на заседанието адвокатът на Василев – Ина Лулчева помоли делото да бъде насрочено за след 29 октомври, тъй като клиентът ѝ има намерение да участва в предстоящите местни избори. Василев каза, че повече по темата ще бъде изнесено утре на специална пресконференция



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ